Kampanje

Tim BeGeVege festivala će za vas praviti ukusne falafel obroke. Svim našim akcijama, se trudimo da prikupimo što više sredstava za pomoć životinjama i azilima. Tako će sav prihod od Delikatesnog ponedeljka ići Azilu Riska.

U azilu ima 250 kuca za čiju ishranu i negu treba puno brige, truda i novca, a opstanak azila zavisi isključivo od dobrovoljne pomoći i donacija.

 

Delikatesni Ponedeljak - Falafel veče

 

Uduženje Sloboda za životinje vas moli da ne napuštate svoje ljubimce, a da već napuštenim, o kojim brinu divni ljudi iz Azila Riska, pomognete tako što ćete doći na Falafel veče i probati naše ukusne obroke, te tako donirati 200 dinara.

Ovaj Delikatesni ponedeljak je poseban jer se dešava samo 5 dana pre BeGeVege festivala i njime želimo da vam prenesemo atmosferu i ukusnu hranu koju ćete moći da probate od preko 40 izlagača na samom BeGeVege festivalu, 12. i 13. oktobra od 10 do 20 časova.

Na festivalu ćete moći da prisustvujete i predavanjima iz oblasti nutricionizma, biljne ishrane u sportu, sociološkog aspekta veganstva, ekologije, kao i radionicama kuvanja veganskih slaniša i slatkiša. Ulaz na festival je besplatan i isto sav prihod ide za pomoć životinjama.

Vidimo se!

Cena bona 250 din

 


Utisci sa Delikatesnog ponedeljka

 

Dragi svih, za sada 1043 zainteresovanih za Falafel veče za Azil Riska - jedno veliko, veliko hvala za podršku! Da znate mi smo spremni da vas SVE ugostimo sa zaista ekstra ukusnim falafelom na Delikatesnom ponedeljku. Znamo da nećete moći svi doći, mada bi mi želeli, ali osećamo da ste deo ekipe koja želi da učini nešto dobro za 250 njuškica iz Azila Riska i srećni smo što vas ima tako mnogo.

Sloboda za životinje će donirati sve što je potrebno za pripremu obroka na Delikatesnom ponedeljku i nadamo se da ćemo svi zajedno prikupiti nedostajuća sredstva da svaka njuška bude sita u Azilu Riska.

Vidimo na sajtu donacije.rs da nedostaje još 67.533 RSD i sigurni smo da mi to možemo zajedno sakupiti u ponedeljak. Ko želi preko bona za veče donirati može ubaciti u donatorsku kutiju.

Takođe možete kupiti i bedž jer kao što rekosmo sve ide našim njuškicama. Svaki dinar pomaže. U toku večeri čućemo od Milana i Milje više o akciji. Na kraju večeri ćemo zajedno videti naš zajednički učinak.

Ovim putem želimo da vam se zahvalimo i da vas pozovemo na sjajno druženje koje će se nastaviti i na BeGeVege festivalu 12. i 13. oktobra na Dorćol Platz-u gde ćete moći da kupite Škrabac razglednice i bedževe https://www.facebook.com/skrabac/  i tako pomognete Azilu Riska jer sve od prodaje ide upravo njima.

Takođe vas pozivamo da posetite na festivalu štand Radost davanja https://www.facebook.com/groups/2623976470963507/ jer sve što tu budete pronašli da vam odgovara a spremni ste dati donaciju – da znate sve ide za spašene kuce i kuce iz Azila Riska.
Dobro došli i jedno veliko HVALA!

 

Delikatesni ponedeljak - Škrabac razglednice

 

Dragi prijatelji hvala vam puno na odličnom odzivu na sinoćnjem Delikatesnom ponedeljka. Ispunili smo svi zajedno postavljeni cilj - tim BegeVege festival je zajedno sa vama sakupio 62480 din za 250 kuca azila Riska sa čime smo probili postavljeni cilj te je već sada sa ovim prilogom pređen iznos od 220.000 din potrebnih donacija. To ne znači da treba stati. Sada na dalje skuplja se za sledeći mesec...  Očekujemo vas za vikend 12. i 13. oktobra na 5. BegeVege festivalu na Dorćol Platz-u.

 

Foto galerija Delikatesni ponedeljak - Falafel veče

 

Delikatesni ponedeljak - Falafel veče

 

Delikatesni ponedeljak - Falafel veče

 

Delikatesni ponedeljak - Falafel veče

 

Delikatesni ponedeljak - Falafel veče

 

Donacija za azil Riska - Da svaka njuška bude sita

 

Ukoliko želite pomoći svojom donacijom azil Riska u toku je prikupljanje sredstava i preko www.donacije.rs/projekat/azil-riska Ovde možete pročitati i nešto više o Azilu.

 

Mi smo azil „Riska“ u kome je trenutno svoj jedini dom pronašlo oko 250 kuca. Postojimo još od 2000. godine i naziv smo dobili po kuci Riski koja je sa svojim štencima živela na placu na kome je azil sagrađen. Nastali smo iz potrebe spašavanja pasa koji su se u to vreme nalazili u jednom drugom azilu na Avali koji je morao hitno da se iseli. Azil „Riska“ je dugo godina bio podjednako azil i za kuce i za mace, ali od 2013. godine postajemo prvenstveno azil za pse i brigu o azilu preuzima Udruženje „Nada za životinje“ koje je samo zbog toga i nastalo.

 

Delikatesni Ponedeljak: Donacije za azil Riska

 

 

Srodni članci (po ključnim rečima)

Com Content 122 48
Nagradjeni plakati "Ubistvo s predumišljajem'' na Festivalu ZLATNI PETAO... U toku leta , u "Genex Impulse Hall", aneksu hotela INTER-CONTINENTAL, na Novom Beogradu, na prostoru od oko 2000 m2 održan je Festival marketinških dostignuća 2005 ZLATNI PETAO na kome su dodeljivane nagrade za uspešne radove i projekte iz oblasti advertajzinga. U toku leta , u "Genex Impulse Hall", aneksu hotela INTER-CONTINENTAL, na Novom Beogradu, na prostoru od oko 2000 m2 održan je Festival marketinških dostignuća 2005 ZLATNI PETAO na kome su dodeljivane nagrade za uspešne radove i projek...
Com Content 1711 48
Održana tribina: Meso i tumor - Lažni mit o mleku... Udruženje Sloboda za životinje je održalo treću po redu tribinu u okviru kampanje Zeleni ponedeljak  pod nazivom - "MESO I BOLESTI TUMORA - LAŽNI MIT O MLEKU" u Holu Doma Sindikata u Beogradu u ponedeljak, 11. juna. 2012 god. sa početkom u 18-19h. Svakog ponedeljka nova tema predavanja! Na ovoj trećoj po redu u seriji tribina, bilo je reči o štetnosti mesa i bolesti tumora koju on izaziva, zatim o mleku i o njegovom lažnom mitu. U drugom delu predavanja nastavili smo sa našim savetima iz ...
Com Content 1721 48
Održana tribina: Šta je zdravlje - šta znači biti zdrav?... Udruženje Sloboda za životinje organizovalo je novu tribinu u okviru kampanje Zeleni ponedeljak  pod nazivom - "ŠTA JE ZDRAVLJE - ŠTA ZNAČI BITI ZDRAV? DA LI JE DOVOLJNO SAMO DA SE HRANIMO ZDRAVO DA BISMO BILI ZDRAVI ILI..?" u Holu Doma Sindikata u Beogradu u ponedeljak, 10.septembra. 2012 god. u trajanju od 18 do 19,30h. Zbog velikog interesovanja za teme sa prethodnih tribina o zdravoj ishrani, o zagadjenjima u hrani i namirnicama koje kupujemo i o tome kako se zaštititi od brojni...
Com Content 1697 48
Zašto zeleni?...   Ako se hranite jedan dan nedeljno isključivo na biljnoj ishrani možete smanjiti rizik od oboljenja od bolesti kao što su rak, dijabetes, bolesti srca i krvnih sudova i gojaznosti. Takođe Vam pomaže da smanjite Vaš 'ugljenični otisak' ili Vašu stopu emisije štetnih gasova i da sačuvate zemljine dragocene resurse sveže vode i fosilnih goriva. Unošenje više vlakana i antioksidansa iz voća i povrća sa nižim unosom zasićenih masnoća i masnoća uopšte, doprinosi poboljšanju zdravlja i imuniteta...
Com Content 1701 48
A šta je sa utorkom?... A šta je sa utorkom? Ako ste sa Zelenim ponedeljkom uvideli sve prednosti za Vas i za Vašu okolinu i životnu sredinu i pitate se šta je sa utorkom, ovde je odgovor na Vaše pitanje. Dakle, mnogi kad steknu naviku jednog zelenog dana u nedelji i sprovode ga u potpunosti na biljnoj hrani zapitaju se zašto se ne bi tako dobro osećali i tokom ostalih dana i doprinosili zaštiti životne sredine još više. Odluka je na vama, samo Vi odlučujete o tome hoćete li se pridružiti milionima onih koji su svoju i...

Svi tekstovi u rubrici

Foto Galerije

Časopis Udruženja

szz casopis6 7 thumb

szz casopis4 5 thumb

szz casopis2 3 thumb

szz casopis01 thumb

SZZ @ Facebook

Srodni članci (po ključnim rečima)

Nagradjeni plakati "Ubistvo s predumišljajem'' na Festivalu ZLATNI PETAO

Detaljnije »