Pitanja o sajtu

.Navigacija, snalaženje na sajtu i pronalaženje tekstova u svim rubrikama je omogućeno na sledeće načine:

  1. Pomoću menija - Ostali tekstovi u rubrici koji stoji vertikalno sa leve strane na svim stranama sajta i u kojoj su izlistani svi naslovi svih tekstova u toj rubrici,

  2. Zatim pomoću Mape sajta, kojoj možete pristupiti kada pređete mišem preko menija - Početna na horizontalnom navbaru gore ispod zaglavlja. Mapa sajta je sada znatno unapređena jer se može po želji raširiti kada kliknete na naziv glavnih rubrika - foldera: Info, Udruženje, Patnja životinja, Ljudi za životinje, Pitanja i odgovori itd, i Mapa sajta tada otkrije linkove pripadajućih tekstova sadržanih u toj rubrici i onda se potom može na klik ponovo i skupiti kada želite da tražite u drugoj rubrici i njenom folderu.

  3. Takodje, pronalaženje sličnih tekstova je višestruko olakšano pomoću modula Srodni članci po ključnim rečima koji se nalazi na dnu svakog teksta na sajtu i u  kojem su izlistani svi tekstovi na sličnu temu ili koji sadrže slične ključne reči.

  4. I konačno, na sajtu se mogu pretražiti svi sadržaji da biste pronašli ono što Vas zanima pomoću Pretrage ili Search koja se aktivira kada pređete mišem ikonicu Lupe gore u desnom uglu zaglavlja kod "jelena u šumi". U Pretraživač ukucajte ključne pojmove za ptretragu, recimo Akcija Benetton i pritisnite dugme ENTER. Na novoj stranici u rezultatima pretrage dobićete više linkova ka stranama gde se spominje ta ključne reč ili pojam koji tražite.

Želimo Vam ugodan boravak i pretragu na sajtu Sloboda za životinje!

 

  • zaglavlje1
  • zaglavlje2
  • zaglavlje3
  • zaglavlje4

Najčitaniji tekstovi

Novi tekstovi

Foto Galerije

Časopis Udruženja

szz casopis6 7 thumb

szz casopis4 5 thumb

szz casopis2 3 thumb

szz casopis01 thumb

SZZ @ Facebook