Pitanja o sajtu

szz logo naziv transparent2

Unesite svoju e-mail adresu ispod
i redovno pratite najnovije vesti:

.Navigacija, snalaženje na sajtu i pronalaženje tekstova u svim rubrikama je omogućeno na sledeće načine:

  1. Pomoću menija - Ostali tekstovi u rubrici koji stoji vertikalno sa leve strane na svim stranama sajta i u kojoj su izlistani svi naslovi svih tekstova u toj rubrici,

  2. Zatim pomoću Mape sajta, kojoj možete pristupiti kada pređete mišem preko menija - Početna na horizontalnom navbaru gore ispod zaglavlja. Mapa sajta je sada znatno unapređena jer se može po želji raširiti kada kliknete na naziv glavnih rubrika - foldera: Info, Udruženje, Patnja životinja, Ljudi za životinje, Pitanja i odgovori itd, i Mapa sajta tada otkrije linkove pripadajućih tekstova sadržanih u toj rubrici i onda se potom može na klik ponovo i skupiti kada želite da tražite u drugoj rubrici i njenom folderu.

  3. Takodje, pronalaženje sličnih tekstova je višestruko olakšano pomoću modula Srodni članci po ključnim rečima koji se nalazi na dnu svakog teksta na sajtu i u  kojem su izlistani svi tekstovi na sličnu temu ili koji sadrže slične ključne reči.

  4. I konačno, na sajtu se mogu pretražiti svi sadržaji da biste pronašli ono što Vas zanima pomoću Pretrage ili Search koja se aktivira kada pređete mišem ikonicu Lupe gore u desnom uglu zaglavlja kod "jelena u šumi". U Pretraživač ukucajte ključne pojmove za ptretragu, recimo Akcija Benetton i pritisnite dugme ENTER. Na novoj stranici u rezultatima pretrage dobićete više linkova ka stranama gde se spominje ta ključne reč ili pojam koji tražite.

Želimo Vam ugodan boravak i pretragu na sajtu Sloboda za životinje!

 

  • zaglavlje1
  • zaglavlje2
  • zaglavlje3
  • zaglavlje4

Srodni članci (po ključnim rečima)

Com Content 1791 48
Uvodna reč o sajtu Sloboda za životinje... Poštovani prijatelji, dobro došli na renovirani i unapređeni web sajt Udruženja koje se bori za prava na život svih životinjskih vrsta.  Radujemo se što ćete na našim web stranama imati priliku da steknete nova saznanja i da upoznate istine slabo poznate široj javnosti. Poštovani prijatelji, dobro došli na renovirani i unapređeni web sajt Udruženja koje se bori za prava na život svih životinjskih vrsta.  Radujemo se što ćete na našim web stranama imati priliku da steknete nova sazna...

Najčitaniji tekstovi

Novi tekstovi

Foto Galerije

Časopis Udruženja

szz casopis6 7 thumb

szz casopis4 5 thumb

szz casopis2 3 thumb

szz casopis01 thumb

SZZ @ Facebook

Srodni članci (po ključnim rečima)

Uvodna reč o sajtu Sloboda za životinje

Read Full Article »